Team Noble Kitchen

De ziel van onze keuken wordt bepaald door het team van onze talentvolle chefs, onder leiding van patron-cuisinier Edwin Kats en chef Tom Schoonus

Patron-cuisinier
Edwin Kats

Edwin Kats is de drijvende kracht achter zowel Noble Gastro House als Noble Kitchen. Al op 25-jarige leeftijd werd hij, als jongste chef ooit, benoemd tot SVH Meesterkok, de hoogste Nederlandse onderscheiding voor een chef. Met restaurant De Swaen kookte hij in 1995 zijn eerste Michelinster bij elkaar, gevolgd door twee sterren in 2002 bij Restaurant La Rive.

In 2008 besloot Edwin zijn horizon te verbreden. Voor de InterContinental Hotels Group vervulde hij vijf jaar lang de rol van executive chef, waarbij hij in Libanon en China verantwoordelijk was voor de volledige culinaire operatie. Geïnspireerd door de internationale keuken en gedreven door zijn liefde voor het vak, keerde hij daarna terug naar Nederland om zijn eigen pad te volgen.

In 2013 opende hij Noble Gastro House in het iconische voormalige Chalet Royal in ’s-Hertogenbosch. Vijf jaar later, in 2018, volgde Noble Kitchen in Cromvoirt, waar de keuken sinds 2020 is bekroond met een Michelinster.

Chef
Tom Schoonus

Vroeger werkte Tom Schoonus als leerling van Edwin in het Amstel Hotel en als sous-chef bij Noble Gastro House. Sinds 2019 is hij de Chef de Cuisine van Noble Kitchen en Bernadus café waar hij zijn opgedane kennis met liefde met je zal delen. Zijn kookstijl is modern frans met een Aziatische touch. Uitzonderlijk trots is Tom op het in 2020 behalen van de Michelin ster voor Noble Kitchen ‘Een droom die uitkomt’. Zijn passie is om dag in dag uit mensen een lach op hun gezicht te toveren door de creaties die hij en zijn team maakt.

Sous Chef
Carlo Lago

Carlo heeft gewerkt bij Noble Gastro House als leerling en is doorgegroeid tot Chef de Partie.

Na 2 jaar ervaring te hebben opgedaan bij een ander restaurant is hij weer terug onder de vlag van Noble.

Zijn passie? Werken met mooi gerijpt vlees om deze vervolgens te roosteren op de Robata grill.

Restaurant Manager
Jan Fassaert

Jan is afkomstig uit Zeeuws-Vlaanderen en studeerde aan de befaamde hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hij werkte voorheen in meerdere sterrenrestaurants in binnen- en buitenland als restaurantmanager/sommelier en werd verkozen tot Nederlands kampioen ‘Gastvrijheid’. Met zijn ervaring, passie en gedrevenheid zorgt hij iedere dag weer voor een geslaagde lunch of diner voor zowel zijn gasten als voor zijn team.

Meetings & Events Manager
Nina Kaalverink

Nina is afkomstig uit Uden en een rasechte optimist. Problemen vindt ze lastig, dus denkt ze het liefst in oplossingen en mogelijkheden. Een instelling die perfect past bij haar rol als Meetings & Events Manager. Sinds de opening maakt Nina deel uit van het team van Noble Kitchen. Samen met Tom en Jan geeft ze dagelijks sturing aan het reilen en zeilen op onze unieke locatie. Na haar opleiding Leisure & Events aan de NHTV in Breda deed ze ervaring op in diverse horecazaken en hotels. ‘Leading by example’ is voor Nina dé manier om het team gemotiveerd en enthousiast te houden.

Werken bij Noble Kitchen

Wil je deel uitmaken van het team achter onze Michelinster en meehelpen om bijzondere momenten te creëren?
Ontdek onze vacatures en bouw mee aan de toekomst van Noble Kitchen.